LE LUNCH v.51
(Serveras måndag till fredag 11:30 - 15:00)
BOUCHÉES
Olives – 60 kr
Mandlar – 60 kr
Fuet – 65 kr
Ostron – 55 kr / st
ENTRÉES
Paté de Campagne – 175 kr
Paté med rädisor, cornichons & levain
Mousse de Foie de Volaille – 175 kr
Kycklinglevermousse med levain & cornichons
VECKANS
Pluma med buntmorötter, grönkål,
grönpepparsås & bakad lök – 185 kr
Regnbågslax med persiljerot, sandefjordsås,
äpple & solrosfrön – 195 kr
Bakad rotselleri med lökkräm, spenat, rädisor
parmesanflarn – 175 kr
Fisk- & kötträtterna serveras med kokt & smörslungad potatis
ALLTID
Tartare de Boeuf – 185 / 265 kr
80 gram eller 140 gram
Oxtartar med dijonsenap, kapris, cornichons, rödlök & äggula
Steak Frites – 385 kr
Onglet (serveras Medium Rare), pommes frites & sauce béarnaise
ACCOMPAGNEMENTS
Pommes Frites – 65 kr
Pommes de Terre – 65 kr
Smörslungad potatis
Salade Maison – 55 kr
Husets sallad
Pain Supplémentaire – 45 kr
Extra brödservering
DESSERTS
Madeleines – 115 kr
Creme Brûlée – 135 kr
Tarte au Chocolat – 125 kr
Sorbet – 95 kr
Mousse au chocolat – 85 kr
Praline de La Fonderie – 65 kr
Frågor gällande allergier eller råvarornas ursprung? Prata med personalen